Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-12-26

Nieuw

• Nieuw design kalender Na de volledige designupdate van de Responsive Boekingsmodule, was het verbeteren van de gebruikservaring (User Experience) in de kalender de volgende stap.

Vorige kalender

De verbeteringen zijn gebaseerd op observaties van gebruikers (hoe individuele gebruikers door een boeking heen klikken), gebaseerd op heat maps (waarin te zien is waar gebruikers vaak klikken) en gebaseerd op UX research. Hieruit zijn onderstaande veranderingen gekomen. Bekijk een live-voorbeeld

Desktop en tablet (nieuw)

Smartphone (nieuw)

- De maandkeuze was niet duidelijk. Gasten zijn gewend aan een pijltje rechts in de kalender om van maand te wisselen
    - Grotere datumvakken maken de kalender toegankelijker. Achter de schermen zullen binnenkort meer functies worden toegevoegd om de toegankelijkheid voor slechtzienden te vergroten
    - Wanneer gasten nu met hun muis over de vertrekdatum zweven, wordt het aantal nachten weergegeven
    - Een aantal gebruikers voerden een nieuwe datum in, maar begrepen niet dat er op de knop 'zoeken' moest worden gedrukt om nieuwe resultaten te krijgen. Daarom laadt nieuwe informatie nu direct al bij het aanklikken van de vertrekdatum
    - De belangrijkste verandering in de kalender is de weergave op smartphoneformaat. De kalender wordt daarop nu op volledig scherm weergegeven, waardoor de focus op het kiezen van de datum ligt
  • Mastercard Creditcardnummers van Mastercard beginnen normaal gesproken met een "5". Omdat het maximum aantal uitgegeven nummers bereikt is, zal Mastercard nu creditcardnummers uitrollen die met een "2" beginnen. Alle producten van hoteliers.com ondersteunen deze Mastercard 2-Series Bank Identification Number (BIN) nu. Bekijk meer informatie hierover op de Mastercard website of in deze Mastercard YouTubevideo

• Wachtwoord opnieuw instellen Om veiligheidsredenen wordt een gebruiker automatisch geblokkeerd na 5 inlogpogingen met een verkeerd wachtwoord. Hotelgebruikers moesten hierbij een verzoek naar het supportteam sturen om hun account opnieuw te activeren.
    Er is nu een gebruiksvriendelijker manier ontwikkeld, waarbij er automatisch een e-mail naar de gebruiker wordt gestuurd na 5 mislukte inlogpogingen. Gebruikers kunnen hun account met deze e-mail zelf heractiveren, zonder tussenkomst van het supportteam
  • SEO-koppen Titelkoppen (H1, H2, H3, H4) zijn belangrijk voor zoekresultaten. Daarom wordt de eerste titel op een pagina nu automatisch van een H1 voorzien en alle volgende titels van H2-tags, om te voorkomen dat er meerdere H1-tags op één pagina staan
  • Booking Engine Reminder De conversieverhogende Booking Engine Reminder welke al beschikbaar was voor het template "Piccolo", is nu ook voor alle overige templates beschikbaar
  • Minimumverblijf Wanneer een kamer of arrangement een minimumverblijf van 2 of meer nachten heeft, wordt er nu een label "niet beschikbaar voor de gekozen periode" getoond wanneer gasten voor 1 nacht zoeken. Dit is correct, omdat gasten voor 1 nacht zoeken en niet 2 nachten. Om duidelijker weer te geven dat de kamer wel voor 2 of meer nachten beschikbaar is, wordt dit nu in het label getoond

Opgelost

• Ketenmodule Een aantal correcties zijn geplaatst voor de Responsive Boekingsmodule voor Hotelketens. De volgorde van kamers klopt nu weer, een minimumverblijf wordt nu duidelijker aangegeven, wanneer gebruikers naar een datum in het verleden zoeken, worden ze nu naar de datum van vandaag geleid, de functie gesloten-voor-aankomst is nu duidelijker en wanneer een hotel volgeboekt is, wordt dit nu duidelijker weergegeven op de overzichtspagina

• Filters De filters voor het aantal personen en voor kamers/arrangementen, waren bij sommige kleurinstellingen niet goed leesbaar
  • Accounts De optie waarbij gasten hun eigen boeking kunnen annuleren, was tijdelijk niet beschikbaar

Mobiele Website
Nieuw

• Nieuw ontwerp De Mobiele Website, welke wordt gebruikt door hotels zonder Responsive Hotel Website, heeft nu een compleet nieuw uiterlijk. Hierdoor kunnen gasten nu met hun duim makkelijker bij de knoppen om direct contact op te nemen met het hotel via de bel- en mailknop, om direct een route plannen of om het hotel direct te boeken

Online Payment
Nieuw

• Betaallink Enkele hotelgasten hebben betaallinks gebruikt die meer dan een jaar oud waren. Hotels hebben hier de suggestie voor ingediend om betaallinks te laten verlopen. Een betaallink zal nu na 30 dagen verlopen en de melding "Uw betaallink is verlopen, neem contact op met het hotel via {e-mailadres} of {telefoonnummer} om een nieuwe betaallink aan te vragen."
  • Mastercard Nieuwe creditcardnummers van Mastercard kunnen nu ook met een "2" beginnen. Zie de alinea Boekingsmodule hierboven voor meer informatie

Responsive Hotel Website
Opgelost

• CMS Login Het was tijdelijk niet mogelijk om geblokkeerde gebruikers, die 5 keer een verkeerd wachtwoord hadden ingevoerd, te heractiveren
  • Nieuwsbrieven Het importeren van adressenlijsten naar het Content Management System (CMS) werkte voor enkele hotels niet
  • Promotieblokken De kleur van promotieblokken was voor sommige hotels tijdelijk blauw in plaats van de kleur van het hotel

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Umberto

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de Boegschroef

• Deze nieuwe Design Store website met de template Mosaic staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel-Restaurant Maas

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de la Seiglière

• Deze nieuwe Op Maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Het Roode Koper