Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-03-20

Nieuw

• Het publiceren van reviews wordt nu nóg makkelijker! Hoteliers die gebruik maken van de gratis review module, ontvangen een wekelijkse e-mail met daarin een lijst van openstaande reviews en de automatische publicatiedatum. Dit is altijd 14 dagen nadat de gast de review heeft geschreven. Daarnaast kunt u de reviews gemakkelijk publiceren door op ''publish now'' te klikken. In het extranet van hoteliers.com is verder een duidelijk overzicht te vinden voor het beheren van openstaande en reeds gepubliceerde reviews. Lees meer over het automatisch publiceren van reviews

• Wijziging in het verwerken van creditcardgegevens Het verwerken van creditcardgegevens in de boekingsmodules van hoteliers.com is verbeterd. Om de kaartgegevens van uw gasten te beschermen, zullen deze in een externe PCI-compliant omgeving worden opgeslagen, die de hoogste PCI-DSS level 1 certificering heeft. Lees meer over de verhoogde veiligheid en het inzien van creditcardgegevens.
  • Responsive Boekingsmdoule nu in de WordPress shop De Responsive Boekingsmodule van hoteliers.com is nu óók beschikbaar in de WordPress shop. Voor het behalen van de beste conversie, kunnen hoteliers met een WordPress website nu de boekingsmodule plugin installeren. Lees meer over het installeren van de plugin
  • Gastlogin voor het beheren van de boekingen in de chain engine Het is nu mogelijk voor gasten om in de responsive boekingsmodule voor ketens in te loggen en hun boekingen in te zien en te beheren. Lees meer over de mogelijkheden van deze functie.

• Booking Engine Reminder de e-mail die wordt verstuurd vanuit de conversieverhogende Booking Engine Reminder tool is geoptimaliseerd. De uitlijning van de tekst is verbeterd en de 'Voordelen van direct boeken via de eigen website' zijn toegevoegd aan de mail.

Opgelost

• Nieuw design kalender De nieuwe kalender die is optimaliseerd voor smartphones, werkte nog niet optimaal op iPhones. Dit werkt nu optimaal op alle apparaten.

• Arrangementen Het label 'Arrangementen' in de boekingsmodule was verdwenen. Deze wordt weer weergegeven.
  • Siteminder en SmartHOTEL Boekingen met meerdere kamers en/of annuleringen van arrangementen kwamen niet correct binnen in de channel managers Siteminder en SmartHOTEL. Dit werkt nu weer naar behoren.

Online Payment
Opgelost

• Extra services voor boekingen waarbij direct online is betaald via online payment, werden de extra services zoals een extra bed of champagne, dubbel afgeschreven. Dit is aangepast.

Finance
Nieuw

• Betaal uw factureren vanaf nu middels automatische incasso Het is vanaf nu óók mogelijk om facturen die u van hoteliers.com ontvangt automatisch te betalen d.m.v. automatische incasso. Het activeren hiervan vereist het doorlopen van enkele korte stappen, lees meer.