Optimalisatie van het boekingsproces

Het boekingsproces is verder geoptimaliseerd, het boeken van een kamer is nu dus nog makkelijker én sneller!

Één van de onderdelen is de uitlichting van de extra services in de vierde stap. Mocht u geen extra services aanbieden, dan zal deze stap niet zichtbaar zijn. Een andere update is de aanduiding van de boekingsbevestiging met een vinkje, zodat het duidelijk is dat dit de laatste handeling is voordat de boeking daadwerkelijk bevestigd wordt. Onderstaand ziet u twee voorbeelden, van een hotel die extra services aanbiedt, en een hotel die dat niet doet.

Een hotel die extra services aanbiedt:

Een hotel die geen extra services aanbiedt: