Gasten: Dit support center is voor hoteliers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoteleigenaren: Nieuw bij hoteliers.com? Klik hier voor productinformatie.

Aanpassing header boekingsmodule

De header van de Responsive Boekingsmodule is van een update voorzien. Zo is deze nu volledig geintregreerd met de rest van de boekingsmodule. Hierdoor heeft u meer ruimte voor de presentatie van uw kamers.

De header bevat nu het volgende:

  • De naam van het hotel met een link naar de homepage
  • De reviewscore met een link naar de reviewmodule
  • Icoon voor gast account login
  • Geoptimaliseerde talen- en valutaselectie, beide zijn nu een icoon

 

Mocht u een suggestie of vraag over dit artikel hebben, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. Mocht u een bug, klacht of een vraag hebben die specifiek voor u geldt, dan raden we u aan om ons een verzoek te sturen via "Een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen