Cross sell op kamerpagina’s

Voor de klanten die gebruik maken van onze Responsive Hotel Website, is er nu de mogelijkheid om ook andere kamers te tonen bij het bekijken van specifieke kamers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het tonen van een twin kamer als de tweepersoonskamer niet meer beschikbaar is voor een bepaalde datum. Hiermee is het mogelijk om upselling te realiseren of men te verleiden om een duurdere kamer te reserveren. U kunt in het CMS van de Responsive Hotel Website de kamers aanvinken die u wilt tonen.

Dit kunt u als volgt doen: inloggen CMS > ga naar het tabblad ‘’hotel’’ en klik op ‘’rooms’’ > selecteer een kamer > ga vervolgens naar ‘’cross-selling’’ > vink de kamers aan en vergeet niet op te slaan.

Let op! Voor het gebruik van deze functie is het van belang dat de Room ID van het desbetreffende kamertype klopt. Deze kunt u vinden in het extranet van hoteliers.com via de volgende stappen: inloggen via login.hoteliers.com > ga naar het tabblad ‘’hotel data’’ > in de linker kolom ziet u vervolgens een overzicht staan met alle kamertypes > achter elk kamer- en tarieftype staat tussen haakjes een code > u heeft de code van het kamertype nodig.

In het CMS kunt u deze Room ID als volgt invoeren: inloggen CMS > ga naar het tabblad ‘’hotel’’ en klik op ‘’rooms’’ > selecteer een kamer > ga vervolgens naar ‘’settings’’ > vul de ‘’Hoteliers RoomID’’ in en vergeet niet om deze op te slaan.

Een voorbeeld van het tonen van andere kamers kunt u zien in onderstaand screenshot.