Het inzien van creditcard gegevens

Kaartgegevens worden nu veilig opgeslagen op server  van een externe partner die PCI-compliant is. Lees meer over deze verandering in het artikel Verhoogde veiligheid: Creditcards worden veilig opgeslagen.

Eerste keer inloggen: Uw PCI Account aanmaken
Om de volledige creditcardinformatie te zien, kunt u inloggen in onze PCI compliant omgeving. Om veiligheidsredenen heeft deze omgeving andere inloggegevens dan het extranet van hoteliers.com.

• E-mail voor activatie De eerste keer dat u een reservering ontvangt met een link naar de PCI compliant omgeving, zal u een aparte activatiemail ontvangen om uw PCI Account aan te maken
  • Gebruikersnaam Uw gebruikersnaam wordt automatisch aangemaakt en bestaat uit het woord 'hotel' en uw hotel ID. Ons demohotel heeft bijvoorbeeld ID 2270. Dit betekent dat de gebruikersnaam voor dit hotel "hotel2270" is. Uw gebruikersnaam wordt vermeld in de activatiemail. Indien u uw hotel ID in de toekomst wilt terugzoeken, bekijk dan Wat is mijn Hotel ID?
  • Wachtwoord U kunt uw wachtwoord instellen via de activatiemail. Daarnaast kunt bij het inlogscherm u op 'Wachtwoord opnieuw instellen' klikken

NB Wanneer het u niet lukt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen of als u hulp nodig heeft bij het aanmaken van uw PCI Account, neem dan contact op met Support

Creditcardgegevens bekijken
Boekingsbevestigingen via e-mail, of de boekingsgegevens welke u via login.hoteliers.com kunt bekijken, bevatten een link naar de PCI omgeving. U kunt de volledige creditcardgegevens zien, wanneer u hier met uw PCI Account inlogt.

NB Om te zien hoe u de CVC-code van creditcards kunt zien, bekijk Een CVC-code bekijken in de PCI omgeving