Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-02-17

Nieuw

• Verbeterde fotoweergave in de responsive boekingsmodule. Foto’s in de Responsive Boekingsmodule worden nu beter weergegeven. Afhankelijk van de schermgrootte van een apparaat, worden de foto’s automatisch op het juiste formaat getoond. Dit draagt bij aan de presentatie van uw kamers in de boekingsmodule, wat leidt tot een hogere conversie en meer directe boekingen. Lees hier meer over de optimale formaten voor foto's. Indien uw foto's nog niet 2000 pixels breed zijn, raden wij u aan om de foto's opnieuw te plaatsen via het extranet. Foto's bepalen namelijk voor 80% de keuze van de gast!Responsive-boekingsmodule.jpg

• Aanpassing in header boekingsmodule De header van de Responsive Boekingsmodule is van een update voorzien, waardoor de taal- en valutaswitch beter tot hun recht komen. Hierdoor is er meer ruimte voor de presentatie van uw kamers. Klik hier voor meer informatie

• Uitlichten extra services in boekingsstappen. Het boekingsproces is verder geoptimaliseerd, de extra services worden hierbij eerder getoond. Het boeken van extra's wordt nu dus nóg makkelijker én sneller! Bij hotels die geen extra services aanbieden wordt deze stap niet getoond. Lees verder

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Verbeterde veiligheid CMS Responsive Hotel Website. Het aanmaken van een nieuw wachtwoord voor het Content Management Systeem (CMS) van de Responsive Hotel Website is veiliger geworden. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw wachtwoord opvraagt, dient u binnen 24 uur een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Cross- en upsell kamers. Cross- en upselling is nu mogelijk d.m.v. het tonen van andere kamers bij het bekijken van specifieke kamers en worden er vanaf prijzen weergegeven op de kamerpagina. Allen met verhoogde omzet én conversie als doel. Lees meer