Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-04-18

Nieuw

• Verbeterde weergave van arrangementen Het onderscheid van de arrangementen ten opzichte van de kamers is nu nog duidelijker weergegeven. Arrangementen worden nu weergegeven met een label

• Link naar één kamer of arrangement Bij een link naar één kamer of arrangement wordt de gelinkte kamer duidelijk uitgelicht. Daarnaast worden de overige kamers weergegeven om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk aanbod is voor de gast

• Hotelnaam in 'Uw boekingen' chain boekingsmodule In de boekingsmodule voor hotelketens wordt nu bovenaan de hotelnaam weergegeven
  • Reset password in 'Uw boekingen' In de boekingsmodule kunnen gasten hun boekingen beheren. De gast kan vanaf nu zelf een nieuw wachtwoord instellen. Dit kan door op ''Reset password'' te klikken

• Verbeterde weergave 'Uw boekingen' Nadat de bezoeker is ingelogd via 'Uw boekingen' wordt het overzicht van reserveringen getoond van de gast. Het overzicht is verbeterd en is in 'Papercards' gezet

• Verticale foto's Het is nu mogelijk om verticale 'portrait' foto's te plaatsen in het extranet

Opgelost

• Vreemde tekens in bevestigingen Bij de bevestigingen van annuleringen werden de vreemde tekens in de Franse taal niet goed weergegeven
  • Boekingen met creditcard niet ontvangen Door een verlopen certificaat konden boekingen met creditcard tijdelijk niet ontvangen worden in PMS/Channel Manager systemen
  • Naam arrangementsnaam op bevestiging De naam van een geboekt arrangement miste tijdelijk op de bevestiging

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Vernieuwde kalender in websites met template 'Picollo' De vernieuwde kalender die al enige tijd in de boekingsmodule beschikbaar is, is ook geïmplementeerd in de template 'Picollo' websites