Beveiliging van persoonlijke gegevens gasten

De privacy en beveiliging van de persoonlijke gegevens van gasten, hebben de hoogste prioriteit. De twee belangrijkste veiligheidsmaatregelen worden hieronder beschreven.

Beveiligde SSL-verbinding
Alle gegevens die de gasten invoeren worden via een versleutelde SSL-verbinding met Extended Validation (EV) aan ons verstuurd. Deze gegevens worden op onze servers opgeslagen in een datacentrum welke beveiligd is met de volgende accreditaties: ISO 20000, ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en ISAE-3402 type II. De gegevens die de gast invoert zijn alleen ter naslag van het hotel, zijn beveiligd middels een wachtwoord en worden verder niet voor andere doeleinden gebruikt.

Creditcardgegevens PCI-DSS Compliant
De creditcard gegevens van de gast worden middels een versleutelde verbinding bij een externe partner opgeslagen welke PCI-DSS level 1 compliant is, deze gegevens zijn met een wachtwoord beveiligd en kunnen alleen door het hotel worden ingezien, de CVC code wordt slechts eenmalig aan het hotel getoond.