Binnenkort: Tarieven voor extra bedden en kinderen

Elke twee weken publiceren we nieuwe functies. Deze functies worden ontwikkeld door te kijken naar designtrends, gebruikersonderzoeken en verzoeken van hotels. Een verzoek voor een nieuwe functie die we van verschillende hotels kregen, is de mogelijkheid om tarieven voor kinderen en extra bedden te laden. Deze functie komt er binnenkort aan en het is nu al mogelijk om deze tarieven in te stellen via het extranet!

Preview van tarieven voor extra bedden in de Responsive Boekingsmodule

Het bulk updaten van extra bedden
Om te beginnen met het instellen van de kosten voor een extra bed, kan de bulk update tool gebruikt worden waarmee alle rates in één keer aangepast worden. Deze tool overschrijft de kosten voor extra bedden voor alle bestaande tarieven en arrangementen.

Om de bulk update tool te gebruiken:

• Ga naar login.hoteliers.com > Hotel Data > Bulk update extra beds
  • Stel de leeftijden in voor baby bedjes en kinderbedden
  • Stel de kosten in en het maximum aantal extra bedden
  • Indien er geen extra bedden voor babies, kinderen of volwassenen worden geboden, kies No
  • Selecteer "Update extra bed rates of all rates and packages" als u er zeker van bent dat u alle bestaande tarieven voor extra bedden wilt aanpassen
  • Klik op Save

NB Wees voorzichtig met het gebruik van deze tool als u de extra bed tarieven al ingevuld heeft, want deze tool overschrijft bestaande tarieven

Kosten voor een extra bed instellen voor individuele tarieven
Nadat u de bulk update tool heeft gebruikt, kunt u de kosten voor een extra bed per rate aanpassen of uitzetten.

Om de kosten voor een extra bed per tarief of arrangement aan te passen:

• Ga naar login.hoteliers.com > Hotel Data > Bulk update extra beds
  • Klik op de tariefnaam of arrangementsnaam
  • Stel de leeftijden in voor baby bedjes en kinderbedden
  • Stel de kosten in en het maximum aantal extra bedden
  • Indien er geen extra bedden voor babies, kinderen of volwassenen worden geboden, kies No
  • Selecteer "Update extra bed rates of all rates and packages" als u er zeker van bent dat u alle bestaande tarieven voor extra bedden wilt aanpassen
  • Klik op Save

NB Het is niet mogelijk om kosten voor een extra bed in te stellen, indien de prijs van een corporate ratief of arrangement verbonden is met een ander tartief