Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-05-17

Tip Stay up-to-date on the products you use. Receive these updates in your mailbox. Click here to see how you can subscribe

Marketing Platform
Opgelost

• Foto's bij kamers op hoteliers.com De kamer foto's waren bij ''meer informatie'' niet altijd zichtbaar

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Reviews automatisch publiceren Feedback van gasten is waardevol, zowel voor uw hotel als voor toekomstige gasten. Daarom hebben we een nieuwe functie ontwikkeld waardoor beoordelingen van gasten na 14 dagen automatisch worden gepubliceerd, tenzij u een review op 'NO' zet. Lees meer over het automatisch publiceren van reviews HC-Responsive_Booking_Engine-Automatic_Reviews2.png

• Aantal nachten meesturen in link Het is nu mogelijk om een verblijfsduur mee te geven aan een link naar de Responsive Boekingsmodule, waar géén datum in de link staat. Een voorbeeld hiervan is: http://www.hoteliers.com/wlpEngine.php?lang=en&ID=2270&nights=5 (waarbij &nights=5 aan de link is toegevoegd)
  • Wordpress plugin Het is nu mogelijk om de Boekingsmodule voor hotelketens te integreren in Wordpress websites dankzij onze vernieuwde plugin! Lees meer over de Boekingsmodule inbouwen bij sites met Wordpress
  • Package ID's Achter de naam van het arrangement staat nu het package ID, deze kunt u terugvinden in het extranet van hoteliers.com. Dit is handig als bijvoorbeeld uw channel manager provider hier om vraagt

• Extra bedden Een toeslag voor een extra bed en kinderen in uw hotelkamers kunt u nu invoeren op rate level via het extranet van hoteliers.com. Lees meer over Tarieven voor extra bedden en kinderen

• Totaalcijfer reviewmodule Het totaalcijfer (gemiddelde) van alle reviews wordt nu weergegeven in de Reviewmodule

Opgelost

• Personenfilter In de Boekingsmodule voor hotelketens werden niet alle kamers goed weergegeven bij het selecteren van het aantal personen
  • Google maps In de Boekingsmodule voor hotelketens werden niet alle hotels van de betreffende keten weergegeven op de kaart
  • Logo te groot op bevestigingen Het hotellogo werd te groot weergegeven op reserveringsbevestigingen van de Boekingsmodule voor hotelketens
  • Tekst boven betaalmethode keuze mist Wanneer een hotel één betaalmethode heeft, werd de creditcard guarantee tekst niet getoond
  • Geannuleerde boekingen Gasten zagen hun geannuleerde boekingen niet in ''Uw boekingen''
  • Minimum stay Er werd soms een minimum stay label getoond, terwijl dit niet van toepassing was
  • Beheer boekingen Bij de ''Beheer boekingen'' invoervelden in de boekingsmodule voor hotelketens is tekst- en achtergrondkleur nu standaard zwart op wit, ook is er een border toegevoegd

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Templates "Marquee" en "Concierge" De weergave van de boeker in templates  "Marquee" en "Concierge" is nu nog beter geworden! Deze valt nu extra goed op doordat de kalender nu direct zichtbaar is

• Tekst headers De instellingen voor de headers in de Responsive Hotel Websites zijn nu nog beter geworden. Dit heeft een positieve invloed op de vindbaarheid van uw hotel op Google

Nieuwe websites

• Schloss Hugenpoet Deze nieuwe Design Store website met template Concierge staat nu online

• Hotel Asterisk Deze nieuwe Design Store website met template Concierge staat nu online

• Hogerhuys Deze nieuwe Design Store website met template Sky Lounge staat nu online