Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-11-27

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

GDS
Nieuw

• GDS Flow Bij het maken van boekingen via het GDS zijn veel partijen betrokken, vanaf het moment dat het hotel een kamer op beschikbaar zet, tot het moment dat de gast de kamer boekt. Hoe elk bedrijf in de supply chain hiervan past, kan lastig zijn om te begrijpen.

Een aantal hotels hebben gevraagd om een overzicht te maken van de supply chain. Onderstaand diagram is een stroomdiagram van de GDS-systemen met het hotel aan de linkerkant, de gast aan de rechterkant en het GDS in het midden.

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Buttons in CMS Het is nu mogelijk om via het CMS van de Responsive Hotel Website zelf buttons tussen de tekst te plaatsen op de website. Dit is mogelijk door tekst te selecteren en op het ketenicoontje te klikken. Hierbij kan in de drop-down 'Class' kan 'Button' gekozen worden

Zodra het opgeslagen is, kan de tekst links, rechts of in het midden uitgelijnd worden:Knipsel.PNG

• Microdata Voor het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website is het belangrijk dat de microdata regelmatig wordt geüpdatet in de HTML-code. We hebben hier daarom nu de 'pricerange' aan toegevoegd

Opgelost

• Menu items In temlate Concierge uit onze Design Store werden de menu items te klein getoond, waardoor deze lastig te lezen waren
  • Taalswitch Bij sommige Responsive Hotel Websites ging de talenswitch bij de kamerpagina's niet goed
  • Quick Booker In template Mosaic uit onze Design Store werd soms de date picker niet correct weergegeven

Responsive Boekingsmodule
Opgelost

• Reviewmail In de reviewmail die wordt verstuurd naar de gast, staat een link die verwijst naar de reviewmodule in de onze Responsive Boekingsmodule. In deze link stond geen datum, waardoor de reviewmodule niet direct werd geopend
  • Eigen Website Korting De gast zag een andere prijs in de Responsive Boekingsmodule dan in het winkelmandje. Dit kwam doordat de de korting per nacht werd gegeven i.p.v. per verblijf
  • Melding Missende Gegevens Wanneer een gast zijn adres gegevens niet invulde in stap 3 van het boekingsproces en vervolgens de reservering bevestigde, kwam er geen foutmelding en gaf het systeem ''een moment geduld'' aan

Marketing Platform
Opgelost

• Reviewscores Indien uw op ons Marketing Platform een datum selecteerde, zag u geen beoordelingen meer van gasten in het hotel overzicht op de pagina