Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-07-10

Nieuw

• Wachtwoord ''Uw Boekingen'' Op het moment dat een gast inlogt via ''Uw boekingen'' kan de gast ervoor kiezen om het wachtwoord te tonen tijdens het invullen

Opgelost

• Valutateken Bij sommige kleurencombinaties, zoals wit op geel, in de Responsive Boekingsmodule was het valutateken niet goed zichtbaar
  • Foto's in Safari In onze Boekingsmodule voor hotelketens werden de foto's soms half afgebroken
  • Reserveringsvoorwaarden In de boekingsmodule waren onder het winkelmandje de reserveringsvoorwaarden verdwenen, deze zijn nu weer teruggeplaatst

Finance
Nieuw

• Aanpassing statussen "View invoices" In het extranet van hoteliers.com kunnen hotels hun facturen inzien. Hier kunt u nu gemakkelijk de status van uw factuur bekijken

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Boeker template 'Marquee' In template 'Marquee' uit onze Design Store blijft nu op iedere pagina de boeker in beeld staan zodat gasten eenvoudig een reservering kunnen maken

Opgelost

• Promotieblokken In template Mosaic uit onze Design Store werden promotieblokken in de browser Firefox als een grijs veld weergegeven
  • Berichtveld contactformulier In template Concierge uit onze Design Store was het berichtveld in het contactformulier niet altijd groot genoeg waardoor het voor de gast lastig was een bericht te plaatsen
  • Contactformulier mobiel In template Mosaic uit onze Design Store werd op mobiel het contactformulier niet goed weergegeven

Nieuwe Websites