Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-07-25

Nieuw

• Boekingsvoorwaarden De tekst voor de boekingsvoorwaarden staan nu op rate- en hotelniveau. Eerst worden de specifieke rate voorwaarden getoond en daaronder de algemene voorwaarden die bij hotel data in het hoteliers.com extranet worden ingevuld. De gedachte hierachter is dat de gast en akkoord kan gaan met de annuleringsvoorwaarden van de rate, maar daarnaast ook met algemene voorwaarden vanuit het hotel (hier kan ook instaan dat huisdieren niet zijn toegestaan bijvoorbeeld)

• Google Hotel Ads Om het verkeer vanuit Google Hotel Ads inzichtelijk te krijgen in Google Analytics worden er nu Tags meegegeven aan de link uit de Responsive Boekingsmodule. Dit geeft ons de mogelijkheid om bijvoorbeeld het bounce percentage beter te meten

Opgelost

• Direct room boeker Op mobiele apparaten stond de direct room boeker permanent in beeld waardoor het lastig was om een reservering te plaatsen
  • Weergave arrangementen De vanaf prijzen werden soms niet juist getoond, bij meerdere kamers onder arrangementen

hoteliers.com Extranet
Opgelost

• Vreemde tekens In de Duitse taal van de pre arrival mail werden de vreemde tekens niet juist weergegeven

WordPress Plugin
Opgelost

• Vertaling dropdown In het veld boven de dropdown werd dezelfde vertaling van toepassing als onder de dropdown, dit kan nu apart van elkaar worden beheerd in de plugin

• WordPress plugin update Op het moment dat de plugin twee keer op dezelfde pagina werd geïmplementeerd (een desktop en een mobiele variant) werkte deze niet

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Discount Slider in template Concierge uit onze Design Store werd de Discount Slider bij een klein scherm niet goed weergegeven

Nieuwe Websites