Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-12-14

Nieuw

• XML-tag Er wordt vanuit hoteliers.com nu een extra Payment Brand tag meegestuurd. Dit geeft PMS-systemen en channel managers de mogelijkheid om het 'Merk' ook te tonen in het PMS systeem. Een 'merk' is bijvoorbeeld Visa, Mastercard, iDeal, ING Home Pay. Afhankelijk van waarmee de gast heeft betaald.

Responsive Hotel Website

Opgelost

• Tekst afgebroken In het overzicht wordt een deel van de tekst afgebroken met "...". Wanneer de laatste letter een vreemd teken was, werd dit niet correct getoond.

• Streepje bij quickbooker in template Mosaic Wanneer de quickbooker niet bovenin in template 9 staat, maar aan de zijkant, viel het streepje bij vertrek weg.

• Maatwerk website De website voor het 'top van de top-hotel' TwentySeven is gelanceerd. De website kan bekeken worden via de volgende link: http://www.hoteltwentyseven.com