Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-08-07

Nieuw

• Aanpassing rateslider Gasten kunnen nu in de rateslider terug in de tijd bij een startdatum die in de toekomst ligt

Opgelost

• Cross sell hotel Voor hotels die gebruik maken van onze Responsive Boekingsmodule is het mogelijk om andere hotels te tonen indien het eigen hotel volgeboekt is. Dit ging in de browser Chrome niet altijd goed

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Nieuw gebruiker aanmaken Op het moment dat er een nieuwe gebruiker werd aangemaakt in het CMS van de Responsive Hotel Website werd er geen activatie mail gestuurd. Het was hierdoor niet mogelijk om een wachtwoord in te stellen en hiermee in te loggen, dit is nu opgelost
  • Valuta vanaf-prijs Bij sommige hotels die gebruikmaken van onze Responsive Hotel Website werd de vanaf-prijs in de verkeerde valuta getoond

hoteliers.com extranet
Nieuw

• Bulk update extra bedden Via de Bulk Update in het extranet van hoteliers.com kan het hotel nu gemakkelijk in 1 keer de van/tot leeftijd aangeven voor de extra bedden. Individueel per rate zal dit alleen nog tekstueel worden aangegevenextra.png

WordPress Plugin
Opgelost

• Aanpassing javascript Na de laatste update van de WordPress Plugin werkte de kalender in sommige gevallen niet meer optimaal. Er is een aanpassing doorgevoerd waardoor dit niet meer voorkomt