Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-08-22

Nieuw

• Minimumverblijf klikbaar In onze Responsive Boekingsmodule is het nu mogelijk om op het Minimumverblijf te klikken in het rode label op de foto. Op deze manier is het voor de gast nog eenvoudiger om het vereiste aantal nachten te wijzigen

Opgelost

• ''Meer informatie'' In onze Responsive Boekingsmodule miste soms de tekst ''meer informatie'' bij een bepaalde tekstlengte met een font van 14px, dit is belangrijk voor de tekstuitklap
  • Valuta switch Op het moment dat een gast wisselt naar een valuta welke niet van het hotel is klopt de prijs niet. Daarnaast kloppen de valutatekens in de rate uitklap niet
  • Direct Corporate Links Door een update in onze Responsive Boekingsmodule werkte niet alle direct corporate links meer

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Kamerfoto's In template 'Mosaic' uit onze Design Store worden foto's bij de kamers als 'thumb' ingeladen, waardoor ze onscherp worden getoond