Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-01-02

Nieuw

• WordPress plugin taal meegeven Voor hotels die gebruik maken van een WordPress website, is een mogelijkheid toegevoegd dat bij de widget-ruimte waarin onze plugin toegevoegd kan worden een taal kan worden gekozen. Hiermee kan de boekingsmodule in de juiste taal weergegeven worden.

Opgelost

• Gegevens opslaan tijdens reserveren Wanneer de gebruiker in de tweede stap van het boekingsproces het adres invulde en door klikte naar de volgende stap en vervolgens terug klikte naar de vorige stap, werden de gegevens niet opgeslagen en moest de gebruiker alle gegevens weer opnieuw invullen. Er is een oplossing gemaakt dat alle gegevens bewaard blijven indien een gebruiker op de terug knop klikt tijdens het boeken.

• Review badge link De link bij de reviewbadge opende niet altijd direct de reviewmodule, dit is opgelost.