Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-09-05

Nieuw

• Hotelnaam Met de optie cross-selling in de boekingsmodule kunt u uw bezoekers laten boeken bij uw partner hotel indien u geen beschikbaarheid heeft. De hotelnaam is nu klikbaar in de hotel cross-sell. Deze gaat nu direct naar de Responsive Boekingsmodule van het andere hotel

Opgelost

• Rateslider De sliders van niet-beschikbare rates klappen per ongeluk uit, terwijl er een wel-beschikbare rate is. Hierdoor valt de wel-beschikbare rate minder op
  • Arrangementen Wanneer een arrangement geboekt kan worden met een corporate code wordt er nu geen beschikbaarheid meer weergegeven
  • Show available only De niet beschikbare kamers worden niet meer getoond, ook al staat de setting "show available only" in het hoteliers.com extranet uit
  • Triptease widget De Triptease widget wordt nu ook getoond wanneer er een corporate code gebruikt wordt. Daarnaast is het nu mogelijk om de widget per corporate user uit te zetten
  • Foto's in Internet Explorer Wanneer je in Internet Explorer in de Responsive Boekingsmodule bij een kamer de foto hebt aangeklikt en vervolgens weg klikt krijg je twee halve foto's te zien
  • Tariefnamen in Internet Explorer Op het moment dat een tariefnaam lang is, wordt deze niet goed weergegeven in Internet Explorer en Edge
  • Scrollbalk Wordpress Plugin Als je de meest rechter scrollbalk aanklikt in de plugin, krijg je de pop-up te zien om op de pagina te blijven van de boekingsmodule. Als je dan op "annuleer" drukt ga je direct de boekingsmodule uit