Les 1: Het toevoegen van pagina's in het menu

company_WebsiteBuilder.svg Deze les is onderdeel van de handleiding start met uw product

Vorige Het CMS voor uw website uitgelegd in 5 stappen

Zodra ons Designteam de setup van uw website afgerond heeft, krijgt u toegang tot het Content Management Systeem (CMS) waar u de inhoud van uw website kunt beheren.

Op de blanco website worden verschillende pagina's, teksten en foto's geplaatst, om u een idee te geven van de mogelijkheden. Dit kunt u als basis gebruiken, waarna u in het menu van uw website pagina's kunt toevoegen en in de gewenste volgorde kunt zetten.

Een pagina toevoegen

Log in bij het CMS om een pagina aan het hoofdmenu toe te voegen:

• Klik op Pages
  • Klik op Add page (rechtsboven)
  • Vul alle velden in, inclusief de SEO-velden
  • Klik op Save

De pagina is nu toegevoegd als 'standalone pagina', waarbij de pagina nog niet zichtbaar is in het menu. Ga naar Pages in het CMS-menu om de pagina te zien die net aangemaakt is.

Het is nu mogelijk om inhoud toe te voegen aan de pagina (zie Les 2: Het toevoegen van tekst op pagina'sLes 3: Het toevoegen van afbeeldingen op pagina's en Les 4: Het toevoegen van kamers en arrangementen) of voeg een ander pagina toe.

Een pagina verslepen in het menu

Nadat u pagina's toegevoegd heeft, kunt u de pagina's naar het hoofdmenu of footermenu verplaatsen.

Hoofdmenu

Om een pagina naar het hoofdmenu of naar het footermenu te verplaatsen:

• Klik op Pages
  • Verplaats het icoontje met drie strepen omhoog of omlaag om de volgorde aan te passen

De volgorde van de pagina's is nu automatisch opgeslagen.

Submenu

Om een pagina als submenu van het hoofdmenu te maken:

• Sleep het icoontje met drie strepen een stukje naar rechts

NB Als u een pagina wilt verbergen, deactiveren of verwijderen, zie Pagina's: Een pagina verbergen, deactiveren of verwijderen

Schermopname: "Pagina's toevoegen en verwijderen". Klik om te vergroten.

Volgende Les 2: Het toevoegen van tekst op pagina's