Les 2: Het toevoegen van tekst op pagina's

company_WebsiteBuilder.svg Deze les is onderdeel van de handleiding start met uw product

Vorige Les 1: Het toevoegen van pagina's in het menu

Er zijn verschillende 'content items' die aan een pagina kunnen worden toegevoegd. Dit zijn items zoals tekst of fotoalbums, maar ook items als een kameroverzicht, arrangementenoverzicht, kaarten en formulieren. Dit artikel gaat over het toevoegen van het content item 'text'.

Om een content item met alleen tekst toe te voegen:

• Ga naar Pages
  • Klik op de paginanaam, zoals Welcome
  • Klik op Add content (rechtsboven)
  • Vul de naam in van het content item, deze naam is niet zichtbaar voor bezoekers
  • Kies de Standard page layout
  • Vul de titel en tekst in, de titel is belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie
  • Klik op Save

Hierna kunt u het content item omhoog en omlaag slepen om de positie ervan binnen de pagina te bepalen. We raden aan om elk tekstblok tot een paar zinnen te beperken, met een duidelijke titel boven elk blok.

Schermopname: "Tekst toevoegen binnen een pagina". Klik om te vergroten.

Volgende Les 3: Het toevoegen van afbeeldingen op pagina's