Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-10-02

Opgelost

• Periode selectie Indien de gast was ingelogd in de corporate module en dan bijvoorbeeld een verblijfsduur van 7 dagen selecteerde, waarbij de rate op niet beschikbaar stond miste de blauwe lijn die aangeeft wat de'geselecteerde periode' was
  • Drop down In de Chain Engine was de drop down voor het aantal kamers niet breed genoeg waardoor deze soms niet goed leesbaar was

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Microdata Voor het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website is het belangrijk dat microdata is toegevoegd aan de HTML-code. Dit is gedaan voor alle templates uit onze Design Store. Door in de HTML-code van je website microdata te verwerken geef je zoekmachines meer informatie over de aard van de website en de betekenis van je content. Daarnaast worden er nu ''Rich Snippets'' weergegeven. Dit zijn toevoegingen aan de standaard resultaten (een titel, URL en omschrijving) die zorgen voor een verrijkte zoekresultatenpagina. Dit wordt nog uitgebreid met meer relevante informatie van het hotel, zie onderstaand voorbeeld

Opgelost

• Headings mobiel In template Concierge uit onze Design Store waren de headings op mobiel te groot weergegeven wanneer er een lang woord stond
  • Talen switch Op het moment dat er een pagina alleen in het Engels was aangemaakt en niet in het Nederlands werkte de ''talen switch'' niet goed. Bij een switch naar het Nederlands werd er vervolgens eens 404 pagina weergegeven

Nieuwe Websites