Nieuwe functies en oplossingen tot 2017-10-30

Nieuw

• Cross-sell 'geen beschikbaarheid' Met de optie cross-selling in de boekingsmodule kunt u al een tijdje uw bezoekers laten boeken bij uw partner hotel indien u geen beschikbaarheid heeft. Om deze mogelijkheid voor de gast te verduidelijken is er een melding toegevoegd in de Responsive Boekingsmodulewlpcross.png

Opgelost

• Melding incorrecte data selectie Bij arrangementen met een fixed period dient de start en einddatum correct te worden ingevuld anders is het arrangement niet boekbaar. Bij het niet invullen van een start- en of einddatum wordt nu een melding weergegeven
  • Kalender weergave In sommige gevallen werden de kalender velden niet goed weergeven in Internet Explorer 11 en Edge
  • Boeken op iPad In sommige gevallen was het niet mogelijk voor de gast om hun boeking af te ronden in Safari op de iPad
  • Bevestigingen Op de bevestigingen van reserveringen gemaakt in de Boekingsmodule voor Hotelketens werd de kamernaam soms dubbel weergeven

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Call-To-Action Kamerblokken De Call-To-Action bij de kamerblokken in template Skylounge is uit onze Design Store is nu nog duidelijker. Hier staat nu de vanaf prijs en de woorden ''More info'' om verder te klikken. Dit verbeterd de conversie

Nieuwe Websites