XML Verzoek Formulier (XML Request Form)

Dit artikel beschrijft hoe u uw channel manager kunt laten koppelen aan het systeem van hoteliers.com Wanneer u gebruik maakt van de channel manager van hoteliers.com hoeft u onderstaand formulier niet in te vullen.

Wanneer u uw beschikbaarheid en prijzen via uw (non-hoteliers.com) Channel Manager of PMS wilt beheren, kunt u het XML Formulier welke onderaan dit artikel staat invullen. We vragen u:

• Alle velden in te vullen
  • Om een geschreven handtekening
  • Het formulier te scannen
  • Het op te sturen naar support@hoteliers.com
  • Of het via Submit a Request bovenaan deze pagina te versturen