Hoe kopieer ik een tarief in de back office?

Dit artikel beschrijft hoe u gemakkelijk tarieven kunt kopiëren in de back office van hoteliers.com. Deze tarieven gelden voor het marketing platform www.hoteliers.com en binnen de boekingsmodule.

Om een tarief, welke onder een kamertype hangt, te kopiëren in backoffice, kunt u de volgende stappen ondernemen:

STAP 1
Inloggen in de hoteliers.com backoffice via http://login.hoteliers.com.

STAP 2
Ga naar de tab ''hotel data''.

STAP 3
Klik op het kamer type waaronder het tarief dat u wilt kopiëren hangt.

STAP 4
Aan de rechterkant ziet u staan ''Copy Data'', graag hierop klikken.

STAP 5
Het tarief dat is gekopieerd is nu te vinden onder het desbetreffende kamer type met het woord ''COPY'' ervoor. Dus bijv. ''Standard Rate - COPY''.

STAP 6
Vergeet als laatst niet de naam van het tarief aan te passen.

Vervolgens worden de gekopieerde rates getoond onder de het betreffende kamer type en kunt u de prijzen en beschikbaarheid invullen in de back office of laten koppelen met uw channel manager.