Boekingsmodule inbouwen bij sites met WordPress

Dit artikel geeft een beschrijving van hoe de boekingsmodule in WordPress geimplementeerd kan worden. U kunt voor WordPress websites gebruik maken van de plugin, welke u onderop dit artikel kunt downloaden

VANUIT DE WORDPRESS DASHBOARD

1. Ga naar 'Plugins > Nieuwe plugin toevoegen'
  2. Zoek naar 'Hoteliers.com Booking Module'
  3. Activeer de hoteliers.com boekingsmodule vanuit uw plugin pagina

VANUIT WORDPRESS.ORG

1. Download Hoteliers.com Booking Module
  2. Upload de hotelierscom-booking-module bestand naar de plugin pagina via uw favoriete manier (ftp, sftp, scp, etc.)
  3. Plugins page Activeer de hoteliers.com boekingsmodule vanuit uw plugin pagina

EENMAAL GEACTIVEERD

U vindt de 'Booking Module' optie in de WordPress admin. Vul de gegevens in om uw boekingsmodule te activeren. Het 'Custom CSS' veld kan worden gebruikt om de standard CSS van de plugin aan te passen naar de look-and-feel van de website

• Hotel id: dit is het hotel ID bij hoteliers.com. Indien niet bekend kunt u deze opvragen via support@hoteliers.com.
  • Default language: selecteer hier de hoofdtaal van uw website
  • Alignment: u kunt er voor kiezen om de kalender horizontaal of verticaal te plaatsen.

Verticaal:

Horizontaal:

• Show promotion code: Indien u gebruik maakt van de corporate module van hoteliers.com, kunt u het vinkje aanvinken. Er wordt dan een extra tekstvlak geplaatst, waarin gasten hun kortingscode kunnen intypen.
  • Button background color: kies de gewenste achtergrondkleur van de boek button
  • Button tekst color: kies de gewenste tekstkleur van de boek button

5. Ga vervolgens naar Appearence > Widgets en sleep de "Hoteliers.com
        Booking Module
" naar de gewenste beschikbare Widget plaats op de website