Informatie voor het verhuizen van uw website

Dit artikel geeft uitleg wat voor informatie nodig is voor het verhuizen van uw website naar de servers van hoteliers.com.

Wanneer u uw hosting verplaatst naar hoteliers.com, hebben wij de volgende informatie nodig:

Informatie voor verhuizen van URLS

Alle URLS moeten worden verhuist naar de servers van hoteliers.com. Voor het verhuizen hebben wij de verhuiscodes nodig. Deze kunt u opvragen bij degene die uw website onderhoudt. Dit kan uw hostingpartij zijn of uw registrar.

E-mail instellingen

Om uw e-mail goed te instellen willen wij graag weten of u gebruik maakt van exchange e-mail (met een apart emailserver) of POP e-mail (e-mail waarbij het vanaf een computer wordt gehaald).

Exchange

Als u gebruik maakt van exchange, willen wij graag alle informatie ontvangen naar welke server de e-mail gestuurd moet worden. Zo kunnen wij de URLS instellen. Exchange e-mail wordt meestal gebruikt door grotere hotels.

POP

POP e-mail wordt gebruikt door de meeste kleinere hotels. Wanneer uw e-mail op deze manier werkt, ontvangen wij graag alle e-mailadressen en inloggegevens om uw Outlook te configureren. Weet u de inloggegevens niet, dan kunt u zelf ook uw Outlook instellen. Klik hier voor een uitleg op basis van  OUTLOOK 2010. Klik hier voor een uitleg op basis van OUTLOOK 2007.

Hoteliers.com is verantwoordelijk voor alle inkomende e-mail en stelt deze voor u in. Uw e-mailprovider is verantwoordelijk voor al het uitgaande e-mail verkeer. Hoteliers.com is niet verantwoordelijk voor problemen aangaande uitgaande e-mail.

U kunt altijd inloggen op webmail wanneer u problemen ondervindt met uw e-mail. Via webmail.UWDOMEINNAAM.nl kunt u inloggen en uw e-mail bekijken en versturen. Hier vindt u alle e-mail die u heeft ontvangen.