Inloggen in de SMART Channel Manager of RDX Channel Manager

Dit artikel beschrijft hoe u kunt inloggen in het channel management systeem.

Voor de SMART Channel Manager, kunt u inloggen via:

• http://hcm.hoteliers.com. Deze versie van de channel manager is alleen te gebruiken in Internet Explorer en Firefox. Deze versie werkt ook niet op tablets en smartphones
  • http://cm.hoteliers.com. Deze versie werkt in alle browsers en op alle apparaten. Let op: Dit is de link naar de nieuwe channel manager interface voor 2016. U wordt geïnformeerd zodra we uw account hebben omgezet naar de nieuwe interface

Voor de RDX Channel Manager, kunt u inloggen via: