Proces versnellen

In dit artikel leest u hoe u de aansluiten van een boekingskanaal kan versnellen.

Het opstarten van de Channel Manager is een tijdrovende klus. Nadat u het contract heeft gesloten met uw account manager, wordt door één van onze medewerkers een stappenplan opgestuurd. Aan dit stappenplan ziet u wanneer uw Channel Manager actief wordt. Om het proces te versnellen kunt u de volgende stappen ondernemen:

• Inloggegevens van de boekingskanalen bij het contract aanleveren. Hierdoor kunnen wij meteen beginnen met koppelen van de kamers.
  • De koppeling met Expedia (indien gewenst) 2 weken voordat de Channel Manager actief wordt aanvragen.
  • De prijzen en beschikbaarheid binnen 1 week na de demonstratie invullen.