Gasten: Dit support center is voor hoteliers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoteleigenaren: Nieuw bij hoteliers.com? Klik hier voor productinformatie.

Invullen contract Expedia / Orbitz

Dit artikel helpt u bij het invullen van het XML formulier dat u dient in te vullen voordat u de koppeling kunt maken tussen de Channel Manager en Expedia / Orbitz.

De volgende gegevens kunt u gebruiken voor het invullen van het contract voor de boekingskanalen Expedia en Orbitz:

  • Bedrijfsnaam: Hoteliers.com
  • Contact: W. Van Gessel / R. Verberne
  • Functie: Project Manager / Technical Support
  • Telefoonnummer: +31 (0)20 - 531 33 33
  • Contact e-mail: support@hoteliers.com
  • Product naam: SmartHotel
  • Versie van product: V3
  • Opties: Availability & Rates + Booking Retreival
Mocht u een suggestie of vraag over dit artikel hebben, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. Mocht u een bug, klacht of een vraag hebben die specifiek voor u geldt, dan raden we u aan om ons een verzoek te sturen via "Een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen