Hoe kom ik aan mijn verhuiscodes?

Dit artikel geeft u de instructie hoe u aan de verhuiscodes van uw URL’s kunt opvragen.

Wanneer u URLS verhuist naar hoteliers.com zijn verschillende verhuiscodes nodig. Deze gegevens kunnen worden opgevraagd bij uw hostingbureau of bij degene die uw domeinnamen beheert. Mocht u niet weten wie dit is, dan kunt u op de volgende link klikken.

Op deze website kunt u uw website invullen (de directe URL) en krijgt u verschillende details over uw website te zien. Vervolgens vult u nogmaals u URL in, maar nu klikt u op de oranje knop en klikt u op “Whois Lookup”.

Wanneer u dit heeft gedaan, krijgt u te zien wie uw domeinnaam onderhoudt. Deze partij levert u de verhuiscodes. Het kan tot vijf werkdagen duren voordat de verhuiscodes worden geleverd.