Inloggen bij Hotel Pay

Dit artikel beschrijft hoe u kunt inloggen bij Hotel Pay.

Om in te loggen, kunt u in het dashboard van Hoteliers.com klikken op Betalingen > Online betalingen of ga direct naar Hotel Pay

Wachtwoord verloren
Indien u uw wachtwoord verloren of vergeten bent, kunt u op "Wachtwoord verloren" drukken. Om een nieuw wachtwoord te ontvangen via e-mai:

1. Zorg dat u het correcte loginscherm open heeft.
  2. Klik op "Wachtwoord verloren".
  3. Vul uw gebruikersnaam in, welke altijd bestaat uit twee letters en vier cijfers zoals "ID0000".
  4. Vul uw PSPID in.

Tip: Uw PSPID bestaat altijd uit vier cijfers en een deel van de naam van uw hotel zoals "0000bellevue". Bij de aanmelding voor Hotel Pay hebben we het PSPID aan u verstrekt. Mocht u toch niet kunnen inloggen, stuur dan een verzoek via Een aanvraag indienen

Inloggen
In onderstaande schermafbeelding ziet u het correcte loginscherm.
Dit loginscherm is bedoeld voor hotelgebruikers. Om in te loggen:

• Ga naar Hotel Pay.
  • Vul uw gebruikersnaam in welke meestal bestaat uit de letters ID en het hotelnummer.
  • Laat het PSPID altijd leeg.
  • Vul uw wachtwoord in.
  • Klik op Versturen.