Inloggen voor online payment

Dit artikel beschrijft hoe u kunt inloggen in de online payment module.

Om in te loggen, kunt u op de online payment link in het extranet van hoteliers.com klikken of direct naar de URL gaan: http://onlinepayment.hoteliers.com

Wachtwoord verloren
Indien u uw wachtwoord verloren of vergeten bent, kunt u op "Wachtwoord verloren" drukken. Om een nieuw wachtwoord te ontvangen via e-mai:

1. Zorg dat u het correcte loginscherm open heeft
  2. Klik op "Wachtwoord verloren"
  3. Vul uw gebruikersnaam in, welke altijd bestaat uit twee letters en vier cijfers zoals "ID0000"
  4. Vul uw PSPID in

Tip: Uw PSPID bestaat altijd uit vier cijfers en een deel van de naam van uw hotel zoals "0000bellevue". Bij de aanmelding voor online payment hebben we het PSPID aan u verstrekt. Mocht u toch niet kunnen inloggen, stuur dan een verzoek via Een aanvraag indienen

Inloggen
In onderstaande schermafbeelding ziet u het correcte loginscherm. Dit loginscherm is bedoeld voor hotelgebruikers. Om in te loggen:

• Ga naar http://onlinepayment.hoteliers.com
  • Vul uw gebruikersnaam in welke meestal bestaat uit de letters ID en het hotelnummer
  • Laat het PSPID altijd leeg
  • Vul uw wachtwoord in
  • Klik op Versturen