Hoe krijg ik hulp door middel van TeamViewer?

Het is mogelijk om live support te krijgen door middel van TeamViewer. In dit arikel geven wij een uitleg over hoe u support kunt krijgen met TeamViewer.

Met TeamViewer kan ons support team zien wat op uw beeldscherm afspeelt, door middel van het delen van uw beeldscherm (tijdens kantooruren). Zo kunnen wij u beter en gerichter support geven.

U kunt heel gemakkelijk TeamViewer openen. Hiervoor is geen installatie nodig en geen administrator rechten op uw computer. Met het volgen van de onderstaande stappen kunt u gemakkelijk uw scherm laten delen:

• U gaat naar login.hoteliers.com en klikt op Screen support via Screen Sharing, direct onder het logo van het support center. Vervolgens opent hier een nieuw scherm.
  • Klik op het icoon met de taal die u spreekt. Voorbeeld: spreekt u Nederlands, dan kunt u op het icoon klikken met de Nederlandse vlag. Ons support team ontvangt deze aanvraag en zo kunnen wij uw support geven in de door u gekozen taal.
  • Wanneer u heeft geklikt op één van de vier iconen ziet u een nieuw scherm openen met een installatie bestand. Klik op dit bestand.
  • Een nieuw scherm opent waar u de installatie kunt uitvoeren. Klik op uitvoeren.
  • Vervolgens opent een nieuw scherm met het hoteliers.com logo. Hier kunt u uw naam invullen en op connect klikken. Ons support team reageert onmiddellijk op uw aanvraag.

Doorgaans ontstaan er geen problemen met het installeren van de TeamViewer support tool, maar is dit wel het geval, dan kunt u onderstaande tips proberen:

• Er is maar één mogelijkheid voor wanneer TeamViewer niet opstart. Dit is wanneer een andere versie van TeamViewer al geactiveerd staat.
  • Wanneer u de TeamViewer Support Tool opent, verschijnt er een pop-up met de volgende tekst: “Een andere versie van TeamViewer is van kracht. Sluit deze versie eerst af en herstart de sessie”.
  • Sluit uw huidige sessie. Deze vindt u doorgaans rechtsonder naast de klok (in Windows).
  • Herhaal alle stappen voor het openen van de support tool.