Bevestigingen openen niet in mijn Smart channel manager

Er zijn meerdere redenen waarom een bevestiging niet geopend kan worden in de Smart channel manager. De meest voorkomende redenen staan in dit artikel.

Index

1. PDF veiligheidscode
  2. Verkeerde browser
  3. E-mail link opent niet
  4. Datum niet geselecteerd

PDF veiligheidscode

Elke reservering met credit card informatie wordt automatisch beveiligd met een PDF wachtwoord en kan alleen bekeken worden met deze code. De PDF veiligheidscode wordt door Support aan u verstrekt wanneer u met de channel manager start.

Mocht u de code verloren zijn, dan kunt u dit bij ons aangeven door bovenaan deze pagina op "Aanvraag indienen" te drukken.

Verkeerde browser

Op dit moment is de channel manager geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Versies van Firefox tot en met versie 32 kunnen eventueel ook goed werken. Chrome, Safari en andere browsers worden niet ondersteund.

Internet Explorer (aanbevolen)

We raden aan om de laatste versie van Internet Explorer te gebruiken. Deze browser is meestal al geinstalleerd op uw computer. Het is mogelijk te updaten naar de laatste versie van deze browser via deze link

Firefox versie 32 (optioneel)

Als u Mozilla Firefox wenst te gebruiken:

• We raden aan om versie 32 te behouden
  • Als u versie 33 op uw computer heeft, kunt u ervoor kiezen om deze te de-installeren en te googelen naar een download voor versie 32

Let op dat u "Automatische updates" uitzet bij Instellingen.

E-mail link opent niet

Het is mogelijk dat de link in de e-mailbevestiging in een browser opent, welke niet door de channel manager wordt ondersteund. We raden daarom aan om:

• Of uw e-mailinstellingen te wijzigen, zodat links altijd in Internet Explorer of Firefox t/m versie 32 openen
  • Of handmatig de link te kopiëren en in Internet Explorer of Firefox t/m versie 32 te openen

Datum niet geselecteerd

Een minder gebruikelijke reden dat u een bevestiging niet kunt openen is dat u mogelijk de datum niet heeft ingevuld, niet Aankomst, Vertrek of Aanmaak datum heeft geselecteerd. Of dat u niet op "Show" hebt gedrukt. Dit word in onderstaande afbeelding verduidelijkt.