Het plaatsen van de preferred hotel banner

In dit artikel beschrijven wij hoe u de preferred banner op uw website kunt plaatsen. Met de preferred hotel banner profiteert u van betere zoekresultaten op het marketingplatform hoteliers.com voor commissie vrije boekingen.

Inhoudsopgave

Wat is het preferred hotel programma?

Met het preferred hotel programma profiteert u van hogere zoekresultaten op hoteliers.com! Door het plaatsen van één van de genoemde banners op uw website plaatsen wij uw hotel bovenaan de zoekresultaten. Bezoekers komen veel binnen op een locatiepagina (bijvoorbeeld “Amsterdam”) om vervolgens een hotel uit te zoeken. Alle preferred hotels komen bovenaan te staan, zodat de kans hoger is dat uw hotel wordt uitgezocht.

Deelname aan het preferred hotel programma is geheel gratis! Door het plaatsen van de banner zorgt u ervoor dat hoteliers.com als commissievrije boekingsplatform beter wordt gevonden in verschillende zoekmachines. Hierdoor stijgt de kans op het aantal commissievrije boekingen, in plaats van boekingen via andere kanalen waar commissie betaalt dient te worden. De enige voorwaarde om prefferd hotel te mogen zijn is dat uw hotel hoger wordt beoordeeld dan een 7.

Aanbevolen banners

Wij bevelen de volgende twee banners aan:

Banner 1 "darkblue"

Banner 2 "lightblue"

Alternatieve banners

Mochten de bovenstaande banners niet passen binnen het ontwerp van uw website, dan kunt u gebruik maken van de alternatieve banners.

Banner 3 "white"         gebruikt op donkere achtergrond

Banner 4 "whitetrans"  gebruikt op donkere achtergrond

Banner 5 "black"          gebruikt op lichte achtergrond

Banner 6 "blacktrans" gebruikt op lichte achtergrond

Instructies

De banners worden voor alle thema’s op dezelfde manier geplaatst. Plaats de onderstaande code aan het begin of het einde van de pagina:

<script type="text/javascript" src="https://www.hoteliers.com/preferred/preferred.js"></script>
<script type="text/javascript">
htlrs.initialize({
lang : '{language}',
hotel : '{hotelID}',
theme : '{theme}',
position : '{position}'
})
</script>

Uitleg op onderdelen
Vervang {language} met de taal van uw website. Indien u gebruik maakt van een website met meerdere talen, let dan goed op dat de juiste taal staat ingesteld per pagina.

Tip: Vervang {hotelID} met uw hoteliers ID. Deze kunt u vinden in login.hoteliers.com > Hotel Data > Main Info (in het linkermenu).

Vervang {theme} met één van de volgende thema’s:

1. darkblue
    2. lightblue
    3. black
    4. blacktrans
    5. white
    6. whitetrans

Optioneel
Vervang {position} met het html element (right, left or center) waar u de banner wilt laten zien. Indien u dit niet invult, wordt een standaard html element gemaakt met de naam ‘htlrs_preffered’ welke uzelf kunt stylen.

Voorbeeld

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <script type="text/javascript" src="https://www.hoteliers.com/preferred/preferred.js"></script>
        <script type="text/javascript">
            htlrs.initialize({
                lang  : 'nl',
                hotel : '8',
                theme : 'darkblue'
        </script>

</head>

<body>

<div id="htlrs_preferred" style="width:186px;">

</div>

</body>
</html>