Waarom is de volgorde van tarieven in mijn boekingsmodule niet gelijk aan mijn dashboard?

In het dashboard.hoteliers.com kan de volgorde van het tonen van tarieven per kamer in de boekingsmodule en op de website van Hoteliers.com ingesteld worden. Bij bestaande rates in het dashboard, kan het voorkomen dat de volgorde nog niet overeenkomt met de volgorde in uw boekingsmodule of op hoteliers.com.

Wanneer u de volgorde voor tarieven wilt aanpassen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Login via dashboard.hoteliers.com
  2. Klik op Contentbeheer
  3. Klik op de kamernaam
  4. Klik op change order
  5. Klik voor elk tarief op de pijltjes voor volgorde ^

Stap 1 t/m 4

Uitleg: Zodra u op de pijltjes voor de volgorde klikt, zal er een 'order ID' ingesteld worden, waardoor de tarieven in de goede volgorde getoond zullen worden.

Stap 5

Vragen? Indien u nog vragen heeft over het instellen van de volgorde van tarieven onder een kamer, neem dan contact op met ons supportteam door een nieuw supportverzoek in te dienen.