De volgorde van tarieven in mijn boekingsmodule is niet gelijk aan het extranet

Sinds 2013 kan de volgorde van tarieven in het extranet ingesteld worden via http://login.hoteliers.com. Als u bestaande rates hebt, kan het voorkomen dat de volgorde van het extranet nog niet overeen komt met de volgorde in uw boekingsmodule of op hoteliers.com.

Indien u de volgorde voor tarieven wilt instellen, volgt u de volgende stappen:

1. Login via http://login.hoteliers.com
  2. Klik op de tab Hotel Data
  3. Klik op de kamernaam
  4. Klik op Change order
  5. Klik voor elk tarief op de pijltjes voor volgorde ^

Uitleg: Zodra u op de pijltjes voor de volgorde klikt, zal er een 'order ID' ingesteld worden, waardoor de tarieven in de goede volgorde getoond zullen worden.

Stap 1 t/m 4

Stap 5

Resultaat