Nieuwe functies en oplossingen tot 2014-10-06

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Bezoek de sectie "Nieuwe functies en oplossingen" en druk op "Volgen" om bij nieuwe artikelen automatisch een bericht te ontvangen. NB: U moet hiervoor ingelogd zijn.

login.hoteliers.com

Nieuw

• Het gedeelte met nieuwsberichten in de "Welcome" tab van het extranet is vervangen door links naar artikelen van ons gloednieuwe Support Center. Hiermee kunnen we belangrijke en handige artikelen voor u uitlichten. Bekijk het exranet via http://login.hoteliers.com
  • Een van onze ontwikkelaars heeft ons Support en Account Management team vastgelegd. Mogelijk heeft u al enkele heldere en vrolijke profielfoto's gezien in onze Support tickets. Ook worden deze foto's gebruikt in het Support Center zoals boven dit artikel
  • Een foto van uw eigen accountmanager met contactgegevens is ook zichtbaar in de "Welcome" tab van het extranet. Bekijk het exranet via http://login.hoteliers.com

Opgelost

• Sommige hotels konden hun wachtwoord niet resetten. Er zijn daarom enkele wijzigingen aangebracht aan de "Forgot password" tool

company.hoteliers.com

Nieuw

• Een carrousel met schermafbeeldingen is toegevoegd aan de Design Store van de Responsive Hotel Website productpagina. Hierdoor is het makkelijker om in een 'albumweergave' te bladeren door de verschillende templates van de meest recente websites gebouwd door hoteliers.com. Nieuwsgierig? Neem een kijkje!
  • De company site welke onze producten presenteert is nu geoptimaliseerd voor tablets en smartphones door het verkleinen van afbeeldingen en het verwijderen van achtergrondfoto's

Boekingsmodule

Opgelost

• Google Analytics conversiewaarden voor AdWords werden niet toegevoegd bij het maken van boekingen, waardes worden nu correct verzonden
  • Op de iPad 2 werd de boekingsmodule onbedoeld ingezoomd nadat een datum geselecteerd was, deze zoom is nu verwijderd

Responsive Hotel Website

Nieuw

• De mogelijkheid om een "Chain Administrator" aan te maken is toegevoegd. Hoteliers met meerdere hotels kunnen nu verschillende websites beheren via één login
  • Het contactformulier is verbeterd. Het is nu mogelijk om de taal waarin e-mails van het contactformulier, welke naar het hotel worden verzonden, te kiezen. Ook is net nu mogelijk om te kiezen of de gast wel of niet een bevestiging van het contactformulier ontvangt
  • Vertalingen van e-mails van het contactformulier zijn toegevoegd voor Engels, Nederlands, Frans en Duits

Opgelost

• Vertalingen voor de loginpagina zijn gecorrigeerd
  • Arrangementen waren niet zichtbaar als deze in het submenu weden getoond
  • Teksten op de kamer-overzichtspagina werden per abuis ook getoond op individuele kamerpagina's

Marketing Platform

Opgelost

• Duitse vertalingen voor boekingsbevestigingen zijn verbeterd