Nieuwe functies en oplossingen tot 2014-10-20

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Bezoek de sectie "Nieuwe functies en oplossingen" en druk op "Volgen" om bij nieuwe artikelen automatisch een bericht te ontvangen. NB: U moet hiervoor ingelogd zijn.

login.hoteliers.com

Nieuw

• Een profielfoto en contactinformatie van uw accountmanager is toegevoegd aan de "Welcome" tab

Boekingsmodule

Opgelost

• Sommige hotel extra's welke op verplicht waren ingesteld werden niet goed weergegeven
  • Google Analytics cross-domain tracking werd niet goed weergegeven
  • Het lettertype welke in de boekingsmodule was ingesteld, werd niet weergegeven in de reviewmodule

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Een mooie nieuwe functie is toegevoegd. Deze functie laat Google Analytics in het Dashboard zien. Na het inloggen worden de meest belangrijke statistieken van uw website qua aantal bezoekers weergegeven. Indien u deze functie nog niet heeft geactiveerd, kunt u dit artikel bekijken
  • Een nieuwe template is toegevoegd, genaamd "Sommelier". Bekijk onze company site om deze gloednieuwe template te bekijken
  • Als een gast het contactformulier invult, wordt er een bevestiging daarvan naar de gast gestuurd. In deze e-mail hebben we nu de vraag van de gast toegevoegd
  • We kunnen nu artikelen uit ons Support Center toevoegen aan Dashboard > Help Guide. In de komende maanden zullen artikelen toegevoegd worden, zoals "Hoe kan een nieuwe pagina toegevoegd worden", "Hoe kan een kamer of arrangement toegevoegd worden", "Hoe voeg ik Google Maps in", etcetera

Opgelost

• Gebruikers waren niet zichtbaar in het menu-item "Users"

Mobiele Website

Opgelost

• 'Room discounts per day', waren niet zichtbaar in mobiele websites

Online Payment

Nieuw

• Het telefoonnummer van de boeker is nu zichtbaar in de e-mailbevestigingen van de transactie. Lees meer

Opgelost

• Bij het toevoegen van meerdere e-mailadressen in login.hoteliers.com > Payments > Settings voor het versturen van een kopie van betaalverzoeken naar het hotel, werd de e-mail alleen naar één adres verstuurd. Lees meer