Nieuwe functies en oplossingen tot 2014-11-03

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Bezoek de sectie "Nieuwe functies en oplossingen" en druk op "Volgen" om bij nieuwe artikelen automatisch een bericht te ontvangen. NB: U moet hiervoor ingelogd zijn.

company.hoteliers.com

Nieuw

• Frans is toegevoegd aan de company site om onze Franstalige hotels beter te kunnen bedienen

Boekingsmodule

Nieuw

• In groupstats voor hotels welke statistieken van meerdere hotels bundelen, worden de totale boekingswaardes nu opgesplitst in kamerprijs en extra's naast de totale boekingswaarde
  • Om de kans op overboekingen verder te verkleinen is een controle op beschikbaarheid toegevoegd in het laatste gedeelte van het boekingsproces. Als de boeker in Stap 3 komt, zal het systeem nog eens checken of de kamer nog beschikbaar is voordat de boeker de reservering kan bevestigen

Opgelost

• Het was altijd al mogelijk om een link te gebruiken voor uw boekingsmodule voor packages only. Sinds kort is het ook mogelijk om arrangementen in de Corporate Module te tonen. Deze packages only link toonde de login voor de Corporate Module echter nog niet
  • Het land van de boeker werd weergegeven als bijvoorbeeld "I" voor Italië en "F" voor Frankrijk. Dit is nu aangepast, zodat e-mailbevestigingen naar hotels nu de volledige naam van het land weergeven
  • De Engelse tekst in e-mails waar de gast om een review wordt gevraagd, is verbeterd

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Een demohotel is toegevoegd. Hierdoor kan ons team, aan hotels die geïnteresserd zijn in de Responsive Hotel Website, het Content Management System (CMS) demonstreren
  • De kortinsslider / promotiebanner, waarin hotels kortingen of andere items kunnen promoten, is nu geoptimaliseerd voor smartphonegebruikers. Een voorbeeld van het verschil is te zien op de website van Delphi Hotel Amsterdam of Hotel Restaurant Lunia. Bekijk de website op een desktop en smartphone om het verschil te zien
  • Om de gebruikerservaring te vergroten zijn informatie iconen toegevoegd aan velden welke uitleg nodig hebben
  • Een nieuwe template is toegevoegd, met de naam "Cosmopolitan". Een voorbeeld van dit template zal binnenkort aan de Design Store worden toegevoegd
  • Een betere 404 errorpagina is toegevoegd. Deze wordt getoond als een bezoeker een niet-bestaande of oude pagina probeert te openen. De bezoeker kan nu terugklikken naar de homepagina of een oude link rapporteren
  • Om conversie te stimuleren is het nu mogelijk om een boekingsknop en kalender toe te voegen aan individuele kamerpagina's. Hierbij kan alleen de specifieke kamer geboekt worden

Opgelost

• Op sommige iPhones was een klein deel van het scherm aan de rechterkant niet zichtbaar
  • Op sommige tablets, zoals de iPad 2, was de boekingsmodule niet volledig zichtbaar, door het gebruik van een fancybox. Deze fancybox is nu verwijderd voor tablets en smartphones. Hierbij opent de boekingsmodule nu in een nieuwe browsertab
  • Woorden als "Restaurant & Café Élévè" werden niet goed weergegeven in de URL van een pagina
  • Tekst van de "Rooms overview" pagina werd dubbel weergegeven op de individuele kamerpagina's