Afbeeldingen: Toevoegen en beheren van afbeeldingen

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom zijn al onze Responsive Hotel Website templates in de Design Store voorzien van grote foto sliders. De sliders vertellen het verhaal van uw hotel. Om foto’s in optimale grootte te tonen is het bijsnijden, organiseren en toevoegen van afbeeldingen makkelijker gemaakt.

Library versus Gallery
Het Content Management Systeem (CMS) stelt u in staat om afbeeldingen op te slaan, bij te snijden en te plaatsen in uw Responsive Hotel Website. In het CMS menu vindt u de foto's in zowel "Library" als in "Galleries”.

Library
Dit menu-item kan worden beschouwd als een schoenendoos voor uw foto's. In de library plaatst u alle originele foto’s op volledige grootte.

Organiseer uw Library door deze te plaatsen in mappen, zodat u uw foto’s eenvoudig kunt terugvinden.

Galleries
Dit menu-item is een verzameling van verschillende Galleries. Een Gallery is een verzameling van 1-10 foto's welke verschijnen als een slider of galerij op uw website.

Veel voorkomende Galleries zijn bijvoorbeeld; een grote homepage gallery, een kamer gallery of een arrangementen gallery.

Library: Een map maken om inhoud te ordenen
Om foto’s gemakkelijk terug te vinden, is het aan te raden om foto's te ordenen in mappen. Voorbeelden van fotomappen:

• Hotel Facade / Entree
  • Openbare Ruimte's
  • Wellness en het zwembad
  • Restaurant
  • Standaard Kamer
  • Executive kamer
  • Presidential Suite
  • Promoties

Om een nieuwe map te maken:

1. Ga naar Library > Images
  2. Klik op Create folder in de rechter bovenhoek

Library: Nieuwe foto’s aan een map toevoegen
Om foto’s van uw computer naar een van uw gemaakte mappen toe te voegen:

1. Ga naar Library > Images
  2. Klik op de naam van de map waar u de foto’s aan toe wilt voegen
  3. Klik op Upload
  4. Klik op Add files
  5. Selecteer één of meer bestanden van uw computer
  6. Klik op Openen
  7. Klik op Start Upload

Galleries: Een nieuwe gallery aanmaken
Om een nieuwe gallery voor een van uw hotel website pagina´s aan te maken:

1. Ga naar Galleries
  2. Klik op Add Gallery
  3. Vul alle velden in, inclusief de juiste verhouding
  4. Klik op Add Gallery

Opmerking: Het is erg belangrijk om de juiste "Ratio" te selecteren. Klik hier voor meer informatie over Het selecteren van de juiste verhouding voor een foto slider.

Gallery: Afbeeldingen toevoegen
Om bestaande afbeeldingen welke al aan het CMS zijn toegevoegd aan een gallery toe te voegen:

1. Ga naar Galleries
  2. Klik op de gallery waar u de foto’s aan toe wilt voegen
  3. Klik op Add image
  4. Selecteer de afbeeldingen
  5. Klik op Add to gallery

Om nieuwe afbeeldingen in het CMS direct toe te voegen aan de gallery:

1. Ga naar Galleries
  2. Klik op de gallery waarin u foto’s wilt plaatsen
  3. Klik op Add image
  4. Klik op Add files
  5. Klik op Start upload

Opmerking: Nu dat de afbeeldingen worden toegevoegd aan de gallery, is het zeer belangrijk om de afbeeldingen op het juiste maat te snijden voordat het de afbeeldingen worden geactiveerd. Lees meer over Foto's bijsnijden op de juiste maat en het toevoegen afbeelding bijschriften.