Afbeeldingen: Foto’s bijsnijden en bijschriften toevoegen

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom zijn al onze Responsive Hotel Website ontwerpen in de Design Store voorzien van grote foto sliders, om het verhaal van het hotel te vertellen. Om foto’s in optimale grootte te tonen, hebben we het toevoegen, organiseren en bijsnijden makkelijker gemaakt.

In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u al bekend bent met toevoegen en organiseren van afbeeldingen in uw website via het CMS.

Selecteer de juiste galerij verhouding.

Voordat u afbeeldingen gaat bijsnijden, zorg ervoor dat u bekend bent met het artikel het selecteren van de juiste verhouding voor een foto slider.

Het is belangrijk dat alle afbeeldingen die u toevoegt zijn bijgesneden tot het juiste formaat. Hiermee voorkomt u dat de afbeeldingen ineen gedrukt zijn of uitgerekt.

Het bijsnijden van een auto is nu makkelijker dan ooit.

1. Ga naar Galleries
  2. Klik op een naam van een gallery
  3. Klik op het Crop icoontje
  4. Selecteer in de foto welk deel u van de foto wilt laten zien. Dit staat altijd in de goede verhouding voor de gallery
  5. Klik op Crop & Save

Tekst toevoegen aan een afbeelding

Het plaatsen van tekst boven een foto is één ding. Om uw foto's een verhaal te laten vertellen en context te geven aan een foto, is het aanbevolen om tekst toe te voegen aan een afbeelding.

Voorbeelden van teksten

Vertel het verhaal in slecht een aantal woorden. Minimaal 5 woorden waarbij 10 ideaal is. De tekst geeft uw gast context over uw hotel en weet wat verwacht kan worden.

Een voorbeeld van een foto met tekst zonder verhaal:

Een foto dat een verhaal vertelt:

Hoe plaatst u de tekst

De locatie van de tekst is afhankelijk van het ontwerp dat u heeft gekozen. U kunt maximaal kiezen uit "Top", "Bottom" en "Center".

Om tekst te plaatsen via het CMS:

1. Klik op Galleries
  2. Selecteer een gallery door op de naam te klikken
  3. Als er geen afbeeldingen staan in de gallery, voeg dan afbeeldingen toe
  4. Selecteer het Edit image properties icoon
  5. Voer een omschrijving en kies de positie
  6. Klik op Save Properties