Invulveld voor promotiecode in de boekingsmodule

Het is nu duidelijker voor gasten om een promotiecode in te vullen. Naast het invulveld op de website van uw hotel komt deze ook duidelijk terug in de boekingsmodule. Zo zullen uw gasten het invulveld niet meer missen. Het invulveld is alleen zichtbaar wanneer u gebruik maakt van de corporate module in combinatie met de boekingsmodule. Meer informatie over de corporate module vindt u hier.

U kunt ervoor kiezen om het invulveld te tonen of te verbergen. Standaard staat deze optie aan voor alle hotels die gebruik maken van de corporate module. U kunt het invulveld verbergen in de instellingen van de corporate module op http://login.hoteliers.com.