Blijf op de hoogte! Meld u aan op "Nieuwe functies en oplossingen"

Het project management en ontwikkelteam levert elke twee weken nieuwe functies en oplossingen op. We raden u sterk aan om uzelf in te schrijven op updates van nieuwe artikelen. Dit kan in slechts drie simpele stappen.

Stap 1: Aanmelden

Om alle updates te ontvangen, moeten we weten waar dit naartoe verzonden kan worden. Klik daarom op "Aanmelden" rechtsboven op deze pagina. Dit zal de loginpagina openen.

Er is een speciale 'Support login' voor u:

• Als u al een login heeft, kunt u direct inloggen!
  • Als u support@hoteliers.com al eens gemaild hebt, klik dan op "Een wachtwoord aanvragen"
  • Als u geheel nieuw bent bij het Support Center, klik dan op "Registreren"

Stap 2: Bezoek "Nieuwe functies en oplossingen"

Nu kunt u de sectie "Nieuwe functies en oplossingen" openen (nadat u dit artikel gelezen hebt!).

Stap 3: Druk op "Volgen"

Aan de rechterkant in de sectie "Nieuwe functies en oplossingen" kunt u nu op de knop "Volgen" klikken. Dat is alles!

Tip!
Op ons YouTube kanaal bespreken wij iedere maand de nieuwe functies en ontwikkelingen van Hoteliers.com. Volg ons direct en mis geen video meer!

Belangrijk: We hebben gemerkt dat sommige gebruikers op "Volgen" klikken rechtsboven het artikel. Hierdoor wordt alleen het betreffende artikel gevolgd en ontvangt u geen updates als nieuwe artikelen worden geplaatst over nieuwe functies en oplossingen. Daarom is het belangrijk dat u op "Volgen" klikt in de overzichtspagina waar de verschillende artikelen getoond worden, zoals u hierboven ziet.

We nodigen u graag uit om opmerkingen of vragen over artikelen onder het artikel te plaatsen. Met uw feedback kunnen we de producten die u gebruikt verbeteren!

Vragen of hulp nodig? Laat het ons weten door op dit artikel te reageren of door bovenaan deze pagina op "Aanvraag indienen" te drukken. Wij kunnen u namelijk ook aanmelden voor deze updates als het u niet lukt met bovenstaande instructies. We assisteren graag!