Nieuwe functies en oplossingen tot 2014-12-01

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

company.hoteliers.com

Nieuw

• Duits en Frans zijn toegevoegd aan de company website, naast de talen Nederlands en Engels die reeds actief stonden
  • Frisse nieuwe producticonen zijn toegevoegd aan de company website. Deze iconen zullen binnenkort ook gebruikt worden in het Support Center en andere communicatie

login.hoteliers.com

Opgelost

• Wanneer u op "Forgot Password" drukt, zal u nu direct naar de loginpagina doorgeleid worden, in plaats van op de forgot password pagina te blijven

Boekingsmodule

Nieuw

• Indien de Corporate Module geactiveerd is, zal een invulveld voor een promotiecode worden getoond. Daarnaast is de hotelnaam rechtsboven in de boekingsmodule toegevoegd

Opgelost

• In boekingsbevestigingen van arrangementen was het credit card nummer in sommige talen niet volledig leesbaar
  • Wanneer een gebruiker op een iPad van lanscape naar portrait modus veranderde, verdween de boekingsknop
  • De snelheid en soepelheid van scrollen is nu geoptimaliseerd voor tablets
  • Weergave van kortingen in de kamerselectie toonde voor sommige valuta het verkeerde label

Mobiele Website

Opgelost

• De weergave van stap 1 tot 3 in het boekingsproces in de mobiele versie van de boekingsmodule, is nu gecorrigeerd om beter te passen op smartphones
  • Het hotellogo werd te groot weergegeven in boekingsbevestigingen vanuit de mobiele website

Online Payment

Nieuw

• Lettertype en kleurinstellingen voor betaalverzoeken en bevestigingen van betaalverzoeken kunnen nu apart ingesteld worden

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Maritime Hotel met de template "Piccolo" nu live
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Residentie de Laurier met de template "Piccolo" nu live
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Hotel Zwanenburg met de template "Piccolo" nu live
  • Het is nu mogelijk om een promotie- of kortingscode permanent in de boekingsbalk te tonen. Deze code kan door het hotel via het CMS ingesteld worden

Opgelost

• Sommige taalverwijzingen resulteerden in verkeerde Google indexatie. De pagina "domain.nl/" wordt nu correct doorgeleid naar de standaardtaal, zoals "domain.nl/nl/" waardoor websites beter zullen worden geindexeerd door Google
  • Favicons zijn voor alle hotel websites gecheckt en toegevoegd
  • De kalender in de boekingsbalk was niet makkelijk genoeg te bedienen met een smartphone

Tailor Made Website