Pre-arrival mail

De pre-arrival mail kan automatisch naar gasten worden gestuurd, drie dagen voor aankomst. Deze e-mail kan een aantal tips in- en rondom uw hotel bevatten. Hierbij kunt u denken aan uw favoriete museums, het menu van de chef of andere tips die uw gasten niet mogen missen. U kunt in deze e-mail als voorbeeld ook een link opnemen waar gasten alvast tickets voor een museum kunnen kopen, zodat de gasten niet meer in de rij hoeven te staan.

Bedenk welke informatie handig is voor gasten om voor of tijdens hun verblijf te hebben. Er kunnen ook links worden toegevoegd. We raden altijd aan te linken naar uw eigen website. Voorbeeld:

Belangrijk: Wanneer u teksten verandert, doe dit dan in alle talen!

De pre-arrival mailing activeren

De pre-arrival mail heeft een standaard opmaak om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer deze tekst voldoet, hoeft u deze niet te veranderen.

De pre-arrival mail wordt standaard niet verzonden. Zo kunt uzelf bepalen of u de pre-arrival mail wilt versturen of niet. Om de mailing te activeren:

1. Bezoek http://login.hoteliers.com
  2. Klik op de Hotel Data tab
  3. Klik Pre-arrival mail on the left side
  4. Klik op Yes for "Mailing Enabled"
  5. Klik op Save

Een link toevoegen (oranje pijlen hieronder)

1. Selecteer een stuk tekst
  2. Klik op het ketting / link icoon
  3. Vul een link in, inclusief http:// (zoals http://www.hoteliers.com)

Variabelen toevoegen (groen aangegeven hierboven)

Het is ook mogelijk de naam, aankomstdatum van de gast of hotelnaam/stad automatisch aan de tekst toe te laten voegen. Kopieër hiervoor de variabelen, inclusief de haakjes { }