Ontvang meldingen over uw beschikbaarheid

Het systeem kan automatisch berichten versturen om u te informeren wanneer u geen beschikbaarheid meer heeft binnen een bepaald tarief. U ontvangt een melding wanneer een gast de laatste kamer van een bepaald tarief heeft geboekt en deze volledig vol is geboekt. Deze melding betekent niet gelijk dat u geen beschikbaarheid meer aanbiedt.

Activeren van allotment notifications

Om deze meldingen te activeren kunt u gaan en inloggen op http://login.hoteliers.com en klikken op de tab Hotel Data. Vervolgens klikt u in het linkermenu op Hotel Settings.

Hier dient u een beetje naar beneden te scrollen, waarna u de optie krijgt voor het versturen van berichten over uw beschikbaarheid (sent allotment notifications). Standaard ontvangt u geen berichten over uw beschikbaarheid. Dit kunt uzelf te activeren in het systeem.