Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-01-12

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

Boekingsmodule

Nieuw

• Pre-arrival mailing: De pre-arrival mail kan automatisch naar gasten worden gestuurd, 3 dagen voor aankomst. Wanneer gasten 2 dagen van tevoren boekten, kregen deze gasten geen e-mail. Dit is nu verbeterd, zodat gasten die minder dan 3 dagen voor aankomst boeken ook deze informatieve e-mail ontvangen
  • Upsell extra's: Gasten kunnen in Stap 3 van het boekingsproces extra's zoals champagne of een extra bed selecteren. De weergave van deze extra's is nu verbeterd in de boekingspagina, boekingsbevestiging en in XML berichten naar channel managers. Voorheen werden extra's weergegeven zoals "Ontbijt 2x €14", nu wordt dit weergegeven als "Ontbijt: 2 x € 14,00 per persoon, per dag  €28,00"
  • Corporate Module: Hotels kunnen nu een vooringevulde kortingscode instellen voor de boekingsmodule. Hierdoor zal deze kortingscode standaard in het "promotiecode" veld staan

Opgelost

• Pre-arrival mailing: De pre-arrival mail kan automatisch naar gasten worden gestuurd, drie dagen voor aankomst. Letters met accenten werden niet goed weergegeven
  • Corporate Module: In sommige gevallen konden gasten met één code inloggen en vervolgens met een andere code inloggen. Hierbij werden de gegevens van het eerste account getoond voor de tweede account
  • Corporate Module: Hotels kunnen directe links gebruiken, waarbij de kortingscode vooringevuld is. Indien een hotel gebruik maakt van meerdere kortingscodes, werd voorheen bij het aanklikken van een tweede link de gegevens van de eerste link nog getoond. Dit is nu opgelost, waardoor het mogelijk is om verschillende links van meerdere corporate user accounts te gebruiken

Online Payment

Nieuw

• iTesso / ITS RezExchange: We versturen tegenwoordig 'XML tags' met betaalinformatie naar channel managers en PMS systemen. iTesso / ITS RezExchange verwerkt deze gegevens nu, waardoor gebruikers van iTesso nu betalingen van reserveringen direct in hun systeem kunnen zien

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Badges: Een gloednieuwe functie is aan het Content Management Systeem (CMS) toegevoegd, waarbij 'badges' zoals awards, banners, review widgets, zegels en logo's in de website geplaatst kunnen worden
  • Corporate Module: Indien de corporate module actief is en een gast een kortingscode invult in de boekingskalender van de hotelwebsite op een mobiel apparaat, krijgt de gast nu direct een melding als de code verkeerd is

Opgelost

• Nieuwsbrieven: Bij het exporteren van geadresseerden werden letters met accenten niet goed weergegeven