De Review Badge op uw website plaatsen

In dit artikel geven wij u uitleg over het plaatsen van de Review Badge op uw eigen website. De Review Badge geeft u de mogelijkheid om live de totaalscore van reviews te tonen. Dit zijn reviews uit de Review Module. Met een simpel stukje code kunt u deze Badge in elke website plaatsen.

Mogelijke variaties van de Review Badge
Er zijn zeven mogelijke variaties om de Review Badge in het design van uw website te laten passen:

whiteround
blackround
whitesquare
blacksquare
whitestars
blackstars
yellowstars

De Review Badge HTML in de website plaatsen
Plaats de Review Badge HTML door het volgende tussen de <body></body> tags van de pagina te plaatsen.

<script type="text/javascript" src="http://www.hoteliers.com/reviewwidget/reviewwidget.js"></script>
<script type="text/javascript">
htlrs_review.initialize({
 hotel : '{HOTEL_ID}',
lang : '{LANG}',
theme : '{THEME_NAME}'
});
</script>

<div id="htlrs_reviewwidget"></div>

Het instellen van de correcte taal, hotel ID en thema
Vervang de volgende parameters:

1. Vervang {HOTEL_ID} met uw hotel ID
  2. Vervang {LANG} met de taal van de pagina (indien deze taak niet ondersteund wordt, zal er naar Engels worden verwezen)
  3. Vervang {THEME_NAME} met de themanaam (zie bovenstaande variaties)

Voorbeeld
Het volgende is een voorbeeld van een spaanse badge, met Hotel ID 8 en thema whitesquare:

<script type="text/javascript" src="http://hoteliers.com/reviewwidget/reviewwidget.js"></script>
<script type="text/javascript">
htlrs_review.initialize({
lang : 'es',
hotel : '8',
theme : 'whitesquare'
</script>

<div id="htlrs_reviewwidget"></div>