Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-01-26

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

Boekingsmodule

Nieuw

• Review Badge: Binnenkort zal het mogelijk zijn om de review score van reserveringen via de boekingsmodule op uw eigen website weer te geven, via een makkelijk te implementeren badge. Om te weten wanneer dit mogelijk is, kunt u deze sectie volgen. Preview:

Opgelost

• Review Module: De verbinding met Olery, waar reviews van de boekingsmodule naar de Olery-database worden gestuurd, is veranderd. Deze nieuwe specificaties zijn doorgevoerd
  • Kortingen: De recent toegevoegde mogelijkheid om kortingen op arrangementen in te stellen, werden niet weergegeven boven de prijs van gekoppelde arrangementen
  • Single supplement: Voor arrangementen met een éénpersoonstoeslag, waarbij één persoon een toeslag betaalt om in een tweepersoonskamer te mogen verblijven, is gecorrigeerd

Marketing Platform

Opgelost

• Lange namen van arrangementen vielen over de foto's, deze layout is nu aangepast zodat de namen op twee regels vallen

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Contactformulier: Het contactformulier is verbeterd met een meer geavanceerde versie van de 'captcha' check om ongewenste spam-berichten te voorkomen. Gasten hoeven nu niet meer standaard een moeilijke code in te vullen, maar hoeven alleen te klikken in de checkbox. Bij twijfel, of als een gast te vaak klikt, zal de 'captcha' code nog wel ingevuld moeten worden

Opgelost

• CMS: Wanneer een gebruiker een bestaand 'content item' veranderde naar een andere, werden sommige layouts niet goed weergegeven. Voorbeeld: Wanneer er werd geswitcht van een 'Google Maps' content item naar een 'Content with Gallery' content item, verscheen de gallerykeuze niet

Nieuwe websites

• Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Bedford Hotel, Brussel met de template "Marquee" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Monty Design Hotel, Brussel met de template "Cosmopolitan" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!