Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-02-09

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

Boekingsmodule

Nieuw

• Er zijn enkele conversieoptimalisaties in het boekingsproces doorgevoerd, waaronder het toevoegen van mogelijke betaalmethodes. Hierdoor zien gasten sneller dat ze bijvoorbeeld met iDeal kunnen betalen
  • Een andere conversieoptimalisatie in het boekingsproces is de verbetering van de bevestigingspagina waarbij gasten de boeking bijvoorbeeld direct kunnen printen, downloaden of aan hun kalender toevoegen

• Review Badge: Het is mogelijk om de reviewscore van reserveringen via de boekingsmodule op uw eigen website weer te geven, via een makkelijk te implementeren badge. Dit kan met een simpel stukje HTML-code voor de Review Badge

• Het script om de boekingsmodule te implementeren is nu sneller gemaakt en makkelijker gemaakt om te implementeren, waardoor alleen basiskennis van HTML nodig is om een boekingsmodule in een website te implementeren

Mobiele Website

Opgelost

• Sociale media icons: Deze iconen werden niet goed weergegeven op Windows telefoons

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Google Webmaster Tools: Verificatiebestanden voor Google Webmaster Tools en bestanden voor Google campagnes zijn nu geïntegreerd in het systeem van de Responsive Hotel Website builder. Hierdoor hoeft dit niet meer apart te worden geïmplementeerd voor iedere individuele website, maar staat het direct klaar

Opgelost

• Nieuwsbrieven: Het maximum aantal van 2500 subscribers kon niet worden toegevoegd bij het aanmaken van een subscriber list voor nieuwsbrieven. Ook zijn teksten van verschillende talen voor het uitschrijven verbeterd
  • Marquee template: De hoogte van het menu in de marquee template is verbeterd, om het menu zo beter te laten passen op apparaten als tables met een kleiner schermformaat. Daarnaast is het mogelijk gemaakt dat er bij veel menu-items gescrold kan worden in het menu

Tailor Made Website

Nieuwe websites

• Sandton Hotels is een collectie van unieke hotels in Nederland, België en Frankrijk, allemaal met super locaties. Voor Sandton Hotels is een op maat gemaakte website gemaakt welke nu live staat. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!